Saturday, October 27, 2007

redovisningsplikt

läs gärna det här inlägget med släpig stockholmsdialekt i ditt huvud (annars är det skitdåligt)


de senaste veckorna har jag låtit mina helger börja alldeles för tidigt.

som varanen skrev var vi på uppåt framåt och på kasinot i onsdags. hans historia därifrån är mycket bättre än vad min är just nu. jag ska dock försöka foga samman minnesfragmenten till en liten text snart. inte här och inte nu tyvärr. just nu är jag på tok för upptagen med att spilla chokladtårta över mitt vita skjortbröst.

torsdagen bjöd på tidningsfest och svanen. innan dess drack jag av oklara skäl två bloody mary på skål. en bloody mary är tillräckligt i alla sammanhang. två bloody mary är lasagne.

på jazzhuset rasade martin-poängen in i ett hysteriskt tempo. innan jag tog h innanför rocken och smet ut bakvägen gjorde jag high 5 med en blonderad ung man som någon sagt spelar i något slags synth-rapband och som dansade till paradise city balanserades på en stol i lilla baren. under taxiresan skamsköljde jag å hans vägnar.

igår hade jag enligt spridda källor blivit "sprit-svullen" i ansiktet så spenderade kvällen under en filt med ett glas shiraz placerat på bordet framför mig. det var inga problem att låta det stå odrucket så ikväll ses vi på avenyn igen.

KRAFT, Storan

No comments: